Безплатен оглед

 

на място или дистанционно*

9 + 4 =

Промоционалния оглед е валиден за климатични системи, намиращи се в домове, търговски и административни сгради във всеки град, където оперират наши търговски пунктове. В случай, че искате преглед в местност, където не разполагаме със собствен обект, ще бъдете задължени да покриете разноските за транспорт на нашия технически персонал, които се изчисляват на база тарифа от 0.50 лв. за всеки изминат километър.

Kак се чисти климатик

Ново! Оглед от разстояние

Klimatitsi.bg предлага иновативна услуга – оглед на разстояние, която осигурява удобство и бързина при избора на климатично оборудване. Възможността за дистанционна проверка на вашата собственост е налична по всяко време, директно през интернет. Изключително удобно, нали?

Няма нужда от предишен опит. Просто вземете своя смартфон и с едно докосване на камерата можете да снимате помещенията, които изискват климатизация. Ако предпочитате, заснемете видео или нарисувайте стаите на хартия, или пък направете панорамен кадър? Обещаваме ви, че този метод ще ви спести времето от чакане на наш технически екип на място. От наша страна, това ще ни позволи да отговорим по-ефективно и да ви предоставим персонализирана консултация според вашите изисквания.

Очакваме Вашите снимки, видеоклипове или скици на:

sales@klimatitsi.bg или на 0886197106

 

Колко ток харчи климатик 12-ка

Оглед на място

Наши специалисти или партньори ще извършат проверка на местоположението в зависимост от спецификата на инсталацията – било то сложността на монтажа, определянето на подходящата мощност за климатизиране или особеностите на големи или нестандартни пространства. Нашите експерти ще ви насочат към оптималното място за монтаж на вътрешната и външната част на климатичната система и ще ви консултират относно мощността, която е достатъчна за охлаждане на вашето помещение. В случай на несигурности по отношение на монтажа, заявете предварителен преглед на място, за да сте уверени, че монтажният процес ще протече гладко в деня на инсталацията.

Огледът на място се заплаща 30 лева, но при поръчка, тази сума се приспада от цената на климатичната техника, т.е. ние Ви възстановяваме тези 30 лева.

sales@klimatitsi.bg или на 0886197106