Разпродажба!

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK80ZR-W/SRC80ZR-W DIAMOND, 30000 BTU, Клас A++

5149,00 лв.

  • Ефективност в режим охлаждане SEER: 7.00 – клас А++
  • Ефективност в режим отопление SCOP: 4.40 – клас А+
  • Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 77 кв.м./200 куб.м.
  • Препоръчителен капацитет в режим отопление: 70 кв.м./180 куб.м.
  • Стандартна гаранция: 36 месеца
Код: SRK80ZR-W Категория:

Описание

Висока сезонна ефективност на климатик Mitsubishi Heavy SRK80ZR означава, че този модел климатик е способен да използва енергията по много ефективен начин по време на високите сезонни температури.

Това означава, че климатикът може да охлажда или отоплява помещението по много ефективен начин, докато използва по-малко енергия в сравнение с други модели. Това не само подобрява общото комфортно усещане във вашия дом или офис, но също така може да доведе до значителни икономии на разходите за енергия.Тази висока сезонна ефективност се дължи на иновативната технология на Mitsubishi Heavy, която включва високоефективен компресор и оптимизирана система за вентилация, което гарантира оптимална работа на климатика дори при високи температури.Също така, SRK80ZR моделът на Mitsubishi Heavy е изключително тих, което го прави идеален за употреба в спални или офиси, където тишината е важна. В заключение, високата сезонна ефективност на климатик Mitsubishi Heavy SRK80ZR е отлична характеристика, която гарантира комфортна температура във вашия дом или офис, докато в същото време ви помага да спестите енергия и пари.

Фреон R32: едно по-екологично бъдеще

Новият фреон R32 е 3 пъти по-малко замърсяващ в сравнение с предходния охлаждащ агент R410a. Тенденцията е все повече климатици да преминават към по-екологичния фреон, за да се намалят вредните емисии изпускани в атмосферата. Енергийните показатели на R32 са доста по-добри от тези на R410а, което е още една причина да изберем климатик с новия фреон.

Двойнороторен компресор

Наскоро разработеният DC-двойнороторен компресор осигурява високоефективна работа в широк диапазон на условия от ниска до висока скорост на въртене. Посредством оптимизация на размерите на механичните части и чрез използването на високомощен „Neodymium“ мотор, освен ниски вибрации, са постигнати също и ниски нива на шум и висока ефективност.

Самопочистваща функция

Операцията по самопочистване се стартира автоматично при спиране на нормалната работа на системата и има времетраене 2 часа. Вътрешното тяло е сухо и образуването на плесени е предотвратено. Потребителят може да избира дали този режим да се включва или не.

Алерген-деактивираща система

Алерген-деактивиращата система потиска влиянието на алергена, уловен от филтъра, чрез контролиране на температурата и влагата.

Алерген-деактивиращ филтър

Унищожава напълно полени, паразити и алергени, съществуващи в козината на домашните любимци. Тайната на тази деактивация се крие в съединението ензим-урея. Също така неутрализира и убива всички видове бактерии, плесени и вируси. Дори, ако алергени, бактерии и др. се отделят от филтъра, те са вече деактивирани и въздухът в помещението се запазва чист и свеж.

Мощен въздушен поток

За създаване на съвършената система за циркулация на въздушния поток е използвана същата методика от динамика на флуидите, на базата на която се проектира формата на лопатките на турбо реактивните двигатели – система JET Air Scroll. Въздушната струя достига до 17 метра.

3D auto режим

3D auto е програмирана функция, при която три мотора (един вертикален мотор + два хоризонтални мотора) извършват три независими контрола на въздушната струя. Въздушният поток е равномерен и тих и достига до най-отдалечените точки в помещението.

Микрокомпютърно обезскрежаване

Режимът автоматично премахва натрупаната скреж и спомага за съкращаване на времето за размразяване. Колкото по-малко се размразява климатикът, толкова по-малко време потребителят ще прекара в некомфортна за него ситуация.

Wi-Fi управление (опция)

Климатикът може да се контролира чрез смарт устройство, посредством допълнителен Wi-Fi адаптор. Клиентът ще може да контролира своя климатик от всяка точка на света.

Клас Висок клас
За помещения (кв.м.) от 65 до 70 кв.м.
Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ
Енергиен клас отопление Aᐩ
Мощност BTU 30 000 BTU
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 200
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 180
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 2.30-8.00-9.70
Отдавана мощност (отопление) (kW) 2.10-9.00-11.20
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 2.09
Консумирана мощност (отопление) (kW) 2.27
Захранващо напрежение (V) 220-240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 7.00 – клас А++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.40 – клас А+
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 26 / 39 / 44 / 47
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 56
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 1197 x 339 x 262
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 880 (+88) x 750 x 340
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 16.5
Тегло (външно тяло) (кг.) 57
Работен диапазон при охлаждане (°С) -15 до +46
Работен диапазон при отопление (°С) -15 до +24
Хладилен агент R32
Произход Тайланд
Диаметър на тръбата течност/газ (mm) 6.35/15.88
Захранване Външно
Топ оферти Промоционална цена

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Енергиен клас Охлаждане

A++

Енергиен клас Отопление

A+

Мощност (BTU)

30 000 BTU

За помещение (кв.м.)

от 65 до 70 кв.м.

Brand

Mitsubishi Heavy

Mitsubishi Heavy logo

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK80ZR-W/SRC80ZR-W DIAMOND, 30000 BTU, Клас A++”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *