Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK100ZR-W/FDC100VNP-W DIAMOND, 36000 BTU, Клас A++

6109,00 лв.

  • Ефективност в режим охлаждане SEER: 6.11 – клас А++
  • Ефективност в режим отопление SCOP: 4.14 – клас А+
  • Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 87 кв.м./225 куб.м.
  • Препоръчителен капацитет в режим отопление: 80 кв.м./210 куб.м.
  • Стандартна гаранция: 36 месеца
Код: SRK100ZR-W Категория:

Описание

„Висока сезонна ефективност“ се отнася до способността на климатика да работи ефективно през всички сезони, без значение от външните условия.

Това означава, че уредът е способен да поддържа комфортни температури в помещението през цялата година, като използва по-малко енергия.“Климатик Mitsubishi Heavy SRK100ZR“ е модел климатик, произведен от японската компания Mitsubishi Heavy Industries. Този модел е известен с високата си сезонна ефективност, благодарение на енергоефективните технологии, които използва. Освен това, той предлага редица функции, като автоматично регулиране на температурата и влажността, таймер за управление на работното време и др.В крайна сметка, „Висока сезонна ефективност на климатик Mitsubishi Heavy SRK100ZR“ означава, че този модел климатик е способен да работи ефективно през всички сезони, като поддържа комфортни условия в помещението и използва енергията по най-ефективния възможен начин.

Фреон R32: едно по-екологично бъдеще

Новият фреон R32 е 3 пъти по-малко замърсяващ в сравнение с предходния охлаждащ агент R410a. Тенденцията е все повече климатици да преминават към по-екологичния фреон, за да се намалят вредните емисии изпускани в атмосферата. Енергийните показатели на R32 са доста по-добри от тези на R410а, което е още една причина да изберем климатик с новия фреон.

Двойнороторен компресор

Наскоро разработеният DC-двойнороторен компресор осигурява високоефективна работа в широк диапазон на условия от ниска до висока скорост на въртене. Посредством оптимизация на размерите на механичните части и чрез използването на високомощен „Neodymium“ мотор, освен ниски вибрации, са постигнати също и ниски нива на шум и висока ефективност.

Самопочистваща функция

Операцията по самопочистване се стартира автоматично при спиране на нормалната работа на системата и има времетраене 2 часа. Вътрешното тяло е сухо и образуването на плесени е предотвратено. Потребителят може да избира дали този режим да се включва или не.

Алерген-деактивираща система

Алерген-деактивиращата система потиска влиянието на алергена, уловен от филтъра, чрез контролиране на температурата и влагата.

Алерген-деактивиращ филтър

Унищожава напълно полени, паразити и алергени, съществуващи в козината на домашните любимци. Тайната на тази деактивация се крие в съединението ензим-урея. Също така неутрализира и убива всички видове бактерии, плесени и вируси. Дори, ако алергени, бактерии и др. се отделят от филтъра, те са вече деактивирани и въздухът в помещението се запазва чист и свеж.

Мощен въздушен поток

За създаване на съвършената система за циркулация на въздушния поток е използвана същата методика от динамика на флуидите, на базата на която се проектира формата на лопатките на турбо реактивните двигатели – система JET Air Scroll. Въздушната струя достига до 17 метра.

3D auto режим

3D auto е програмирана функция, при която три мотора (един вертикален мотор + два хоризонтални мотора) извършват три независими контрола на въздушната струя. Въздушният поток е равномерен и тих и достига до най-отдалечените точки в помещението.

Микрокомпютърно обезскрежаване

Режимът автоматично премахва натрупаната скреж и спомага за съкращаване на времето за размразяване. Колкото по-малко се размразява климатика, толкова по-малко време потребителят ще прекара в прекара в некомфортна за него ситуация.

Wi-Fi управление (опция)

Климатикът може да се контролира чрез смарт устройство, посредством допълнителен Wi-Fi адаптор. Клиентът ще може да контролира своя климатик от всяка точка на света.

Клас Висок клас
За помещения (кв.м.) от 75 до 80 кв.м.
Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ
Енергиен клас отопление Aᐩ
Мощност BTU 36 000 BTU
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 225
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 210
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 2.10-9.60-9.60
Отдавана мощност (отопление) (kW) 1.70-10.00-10.40
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 3.10
Консумирана мощност (отопление) (kW) 2.80
Захранващо напрежение (V) 220-240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 6.11 – клас А++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.14 – клас А+
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 27 / 40 / 45 / 48
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 56
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 1197 x 339 x 262
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 968 x 750 x 340
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 16.50
Тегло (външно тяло) (кг.) 57
Работен диапазон при охлаждане (°С) -15 до +46
Работен диапазон при отопление (°С) -15 до +24
Хладилен агент R32
Произход Тайланд
Диаметър на тръбата течност/газ (mm) 6.35/15.88
Захранване Външно

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Енергиен клас Охлаждане

A++

Енергиен клас Отопление

A+

Мощност (BTU)

36 000 BTU

За помещение (кв.м.)

от 75 до 80 кв.м.

Brand

Mitsubishi Heavy

Mitsubishi Heavy logo

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK100ZR-W/FDC100VNP-W DIAMOND, 36000 BTU, Клас A++”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *