Разпродажба!

Хиперинверторен климатик Fujitsu General ASHG14KGTB(E)/AOHG14KGCA, 14000 BTU, Клас A++

2579,00 лв.

  • Ефективност в режим охлаждане SEER: 7.11 – клас А++
  • Ефективност в режим отопление SCOP: 4.31 – клас А+
  • Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 40 кв.м./105 куб.м.
  • Препоръчителен капацитет в режим отопление: 40 кв.м./105 куб.м.
  • Стандартна гаранция: 36 месеца
Код: ASHG14KGTB Категория:

Описание

Един от начините, по които климатик Fujitsu General ASHG14KGTB(E)/AOU14RGAC(E) постига високо енергоспестяване, е чрез своя инверторен технологичен дизайн. Инверторната технология позволява на климатика да регулира мощността на компресора в реално време, в зависимост от нуждите на стаята.

Това означава, че устройството работи по-ефективно, като избягва ненужния енергийни разходи.Освен това, климатикът е снабден и с автоматичен режим на енергоспестяване, който автоматично регулира температурата и влажността в стаята, за да се поддържа комфортна среда, докато същевременно се спестява енергия.Друга функция, която допринася за енергоспестяването, е таймерът за изключване. Той позволява на потребителите да настроят времето, през което климатикът ще работи, като така предотвратяват излишната употреба на енергия.Fujitsu General ASHG14KGTB(E) също така е оборудван с функция за диагностика на грешки, която автоматично проверява системата за всякакви проблеми или неизправности. Това помага за предотвратяване на повреда, която може да доведе до излишна консумация на енергия.Всички тези функции и технологии, съчетани с висококачествените материали и изработка, правят климатик Fujitsu General ASHG14KGTB(E) един от най-енергоефективните модели на пазара.

Фреон R32: за едно по-екологично бъдеще

Новият хладилен агент R32 има с 68% по-нисък глобален затоплящ ефект в сравнение с предходния, не оказва неблагоприятно влияние върху озоновия слой и намалява глобалните разходи за опазване на околната среда. Инвестирайки в климатик с фреон R32 Вие инвестирате в едно по-екологично бъдеще.

Тънък и стилен дизайн

Тънкият и елегантен дизайн е постигнат благодарение на многоканалния топлообменник с висока плътност и високоефективния вентилатор. Климатикът е с дебелина едва 215мм.

Награди

Серия KG спечели наградата за промишлен дизайн на Японския институт за дизайн Good Design Award 2017. Наградата се връчва на промишлени изделия на база лесна употреба, от гледна точка на потребителите, концепция за развитие, функционалност, нови технологии. Серия KG се отличава с дизайн, който хармонизира с картини и снимки на стената. И четирите ъгъла на уреда са красиво заоблени, което му придава много оригинален вид.

Иновации

Климатикът има хибриден топлообменник. Ефективността на топлообмена е значително подобрена с по-големия топлообменник. Чрез него се постигат по-високи стойности на SEER и SCOP. Използвана е турбина с кръстосан поток, с диаметър 107мм – в сравнение стандартните турбини са 95мм. Постигнат е ефективен топлообмен с ниска мощност.

Сензор за присъствие

Сензорът за присъствие отчита движението на хора и когато те напуснат помещението, системата преминава в икономичен работен режим. Когато потребителят се върне в стаята, климатикът автоматично се връща в предишния работен режим.

Повече комфорт

Голямата клапа и новият дизайн осигуряват ниски нива на шум и комфортен въздушен поток, който плавно се спуска по пода на помещението.

Истинска тишина

Шумът от едва 20dB осигурява една комфортна и спокойна атмосфера за почивка. Шум почти недоловим за човешкото ухо – 20dB се равняват на звука от падащи листа.

WiFi контролер (опция)

WiFi контролерът на Fujitsu General Ви дава възможност да управлявате климатични системи през смартфон или таблет както когато сте вкъщи, така и дистанционно. Може да го поръчате от тук.

Клас Висок клас
За помещения (кв.м.) от 35 до 40 кв.м.
Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ
Енергиен клас отопление Aᐩ
Мощност BTU 14 000 BTU
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 105
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 105
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 0.90-4.20-4.50
Отдавана мощност (отопление) (kW) 0.90-5.40-6.40
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 1.175
Консумирана мощност (отопление) (kW) 1.35
Захранващо напрежение (V) 220V-240V
EER (коефициент на ефективност при охлаждане) 3.57
COP (коефициент на ефективност при отопление) 4.00
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 7.11 – клас А++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.31 – клас А+
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 20/30/36/43
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 50
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 834 x 270 x 215
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 799 x 542 x 290
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 10
Тегло (външно тяло) (кг.) 32
Работен диапазон при охлаждане (°С) -10 до +46
Работен диапазон при отопление (°С) -15 до +24
Хладилен агент R32
Произход Тайланд / Китай
Диаметър на тръбата течност/газ (mm) 6.35/9.52
Захранване Външно
Топ оферти Промоционална цена

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Енергиен клас Охлаждане

A++

Енергиен клас Отопление

A+

Мощност (BTU)

14 000 BTU

За помещение (кв.м.)

от 35 до 40 кв.м.

Brand

Fujitsu General

Fujitsu General logo

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Хиперинверторен климатик Fujitsu General ASHG14KGTB(E)/AOHG14KGCA, 14000 BTU, Клас A++”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *