Инверторен климатик Gree GUD100G-AT/GUD100WNhA-T, 36000 BTU, Клас А++

3819,00 лв.

  • Ефективност в режим охлаждане SEER: 6.10 – клас А++
  • Ефективност в режим отопление SCOP: 4.00 – клас А+
  • Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 85 кв.м./220 куб.м.
  • Препоръчителен капацитет в режим отопление: 77 кв.м./200 куб.м.
  • Стандартна гаранция: 24 месеца
  • Удължена гаранция: 60 месеца (при задължителна годишна профилактика)
Brand:Gree
Код: GUD100G-AT Категория:

Описание

Моделът на Gree с фреон R32 има няколко отличителни характеристики, които го правят подходящ за потребителите, които искат да изберат уред, който е по-екологичен и енергоефективен.

Първо, новите модели на Gree използват фреон R32. Това е газ, който се използва в климатичните системи за охлаждане или отопление. Фреонът R32 е предпочитан, защото намалява замърсяването на въздуха до 3 пъти, в сравнение с алтернативата R410a. Това означава, че използването на този модел може да допринесе за по-чиста околна среда.Второ, моделът с фреон R32 притежава по-добри енергийни показатели. Това означава, че уредът е по-ефективен в използването на енергия, което може да доведе до по-ниски сметки за електроенергия за потребителите. Освен това, по-добрата енергийна ефективност може да помогне на потребителите да намалят своята екологична отпечатък.Общо взето, климатикът  на Gree с фреон R32 е добър избор за тези, които търсят климатична система, която е както еко-приятелска, така и енергоефективна.

Функция “I Feel”

Тази функция Ви осигурява контролиране на температурата на въздух чрез сензор, намиращ се в дистанционното. Сензорът предава информация на вътрешното тяло, след като измери температурата на въздуха на мястото където се намира.

Таймер

Можете да зададете час на включване и на изключване на климатика за 24 часа.

Автоматичен рестарт

Последните зададени настройки са запазени, дори при спиране на електричеството!

Самодиагностика

При настъпване на проблем или повреда, на LED дисплея на Инверторен климатик Gree GUD100G-AT/GUD100WNhA-T WiFi, 36000 BTU се изписва код за грешка. Чрез него много лесно може да се установи повредата от обслужващите техници.

Интелигентно обезскрежаване

С функцията “Интелигентно обезскрежаване” консумацията на енергия спада, едновременно с това увеличавайки комфорта за потребителя. За разлика от стандартните климатични системи, този модел минава в режим на “Размразяване” само при необходимост, а не на всеки час.

Нощен режим

Чрез него се осигурява приятен и здравословен сън. Температурата в помещението се повишава в режим на охлаждане след 1 час, а в режим на отопление – намалява.

За помещения (кв.м.) от 75 до 80 кв.м.
Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ
Енергиен клас отопление Aᐩ
Мощност BTU 36 000 BTU
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 220
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 200
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 10.00
Отдавана мощност (отопление) (kW) 12.00
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 2.95
Консумирана мощност (отопление) (kW) 3.70
Захранващо напрежение (V) 220 – 240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 6.10 – клас А++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.00 – клас А+
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 43/46/51/53
Ниво на шум (Външно тяло) (dB)
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 1350 x 326 x 253
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 940 x 820 x 460
Тегло (вътрешно тяло) (кг.)
Тегло (външно тяло) (кг.) 83
Хладилен агент R32
Произход Китай
Диаметър на тръбата течност/газ (mm) 9.52/15.88
Захранване Външно

 

Допълнителна информация

Енергиен клас Охлаждане

A++

Енергиен клас Отопление

A+

Мощност (BTU)

36 000 BTU

За помещение (кв.м.)

от 75 до 80 кв.м.

Brand

Gree

Климатици Gree

Когато става въпрос за оборудване на дома или офиса с висококачествена климатична система, климатици Gree се нареждат сред водещите избори на пазара. Със своята иновативна технология и ангажимент към устойчивост, климатик Gree предлага несравнимо качество и ефективност, които отговарят на нуждите и очакванията на всеки потребител.

Защо да изберете климатици Gree

Изборът на климатици Gree е гаранция за качество и надеждност. Потребителите дават високи климатици Gree мнения, благодарение на изключителната енергийна ефективност, тихата работа и дълготрайността на продуктите. С устройства, адаптирани към различни жилищни и комерсиални пространства, Gree предлага оптимални климатични решения за всеки.

Климатици Gree цена и достъпност

Един от основните въпроси при избора на климатична система е цената. Климатици Gree предлагат конкурентни цени, които отразяват техния висок качествен стандарт и иновативни функции. Независимо дали търсите информация за климатик Gree 12 цена или климатик Gree 18 цена, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви ще се изплати с времето благодарение на намалените разходи за енергия и дългия живот на устройството.

Качествени ли са климатици Gree

Качеството на климатици Gree е безкомпромисно. Компанията поставя високи стандарти за производство и контрол на качеството, гарантирайки, че всеки климатик е в състояние да предостави оптимална производителност и дълготрайност. Иновациите като хиперинверторната технология допълнително подобряват ефективността и намаляват въздействието върху околната среда.

Иновации и хиперинверторни климатици Gree

Хиперинверторните климатици Gree са на предната линия на технологичния прогрес в климатичната индустрия. Те предлагат изключителна енергийна ефективност, надеждност и контрол на вътрешния климат, което ги прави идеален избор за потребители, търсещи най-високо качество и производителност.

Намерете идеалния климатик Gree за вашия дом

Избирането на подходящия климатик Gree за вашия дом или бизнес е лесно, благодарение на широката гама от продукти, които Gree предлага. Независимо дали търсите решение за малка стая или голямо пространство, можете да разчитате на Gree за надеждност, ефективност и комфорт през цялата година.
климатици gree лого

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Инверторен климатик Gree GUD100G-AT/GUD100WNhA-T, 36000 BTU, Клас А++”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *