Инверторен климатик Hitachi RAK-VJ42PHAE/RAC-VJ42PHAE airHome 600 WiFi, 15000 BTU, Клас A++

2569,00 лв.

  • Ефективност в режим охлаждане SEER: 7.50 – клас А++
  • Ефективност в режим отопление SCOP: 4.60 – клас А++
  • Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 38 кв.м./100 куб.м.
  • Препоръчителен капацитет в режим отопление: 33 кв.м./85 куб.м.
  • Стандартна гаранция: 36 месеца
Brand:Hitachi
Код: RAK-VJ42PHAE Категория:

Описание

Hitachi RAK-VJ42PHAE е инверторен климатик, който се отличава с висока сезонна ефективност. Това означава, че устройството е способно да работи ефективно през различните сезони, като поддържа стабилна и комфортна температура в помещението независимо от външните условия.

Инверторната технология позволява на климатика да регулира мощността на компресора в зависимост от нуждите на помещението. Това не само подобрява ефективността на устройството, но и намалява консумацията на енергия, което го прави икономичен избор за отопление и охлаждане.С други думи, инверторният климатик Hitachi RAK-VJ42PHAE е мощен и ефективен уред, който може да ви предложи комфорт през всяко време на годината, като същевременно ви спести от разходите за електроенергия.

Технология Frost Wash

С новата революционна технология за почистване Frost Wash може да разчитате на чист и здравословен въздух през цялата година. С нея се постига 91% намаляване на бактериите и 87% намаляване на плесента в климатика.

1-ва стъпка: Замрази

Системата охлажда топлообменника до -15°С, образувайки тънък слой лед от влагата във въздуха. Докато се образува лед, той улавя частици прах, плесени и бактерии от топлообменника и ги задържа.

2-ра стъпка: Разтопи

След като се образува нужния слой лед, системата бързо го разтопява, като отмива уловените прахови частици, плесени и бактерии. Накрая старателно изсушава вътрешността на климатика. Чистият топлообменник не само поддържа добрата работа на уреда, но и се грижи въздухът у дома да е чист и свеж.

3-ра стъпка: Съхнене

Съхнене до 60 мин. FrostWash се занимава с проблем как ефективно и ефикасно да почистите вътрешността на климатичните инсталации в стаята. Въпреки че много клиенти са запознати с процеса на почистване на филтрите в климатиците, почистването на уреда от вътре обикновено изисква професионални услуги. FrostWash е представен за първи път на японския пазар, като получи отлични отзиви от клиентите.

Технология Constant Power

Технологията Constant Power постига пълна топлинна мощност, дори при външната температура е -15°С. Уникалната способност на тази технология да поддържа номинална мощност при екстремни температури, дава възможност да използвате моделите в най-тежки климатични услов.

Вграден Wi-Fi контролер

С приложението за телефон airCloud Home за iOS и Android, конфигурирате различни профили за местоположение и температура, например, разпознаване кога се прибирате и автоматично регулиране на идеалната температура за вашето пристигане.

Нов anti-virus филтър

Този филтър е тип H3N2 и е тестван в съответствие със стандартите ISO 18184 и JIS L1902. Благодарение на прецизната филтрация елиминира 99% от бактериите и вирусите и е ефективен 99.9% срещу SARS-COV-2.

Йонизатор AQtiv-Ion

Йонизаторът AQtiv-Ion отделя отрицателно заредени частици, които обезвреждат замърсителите във въздуха. Йонизаторът за разлика от механичното пречистване с филтрите, активно пречиства въздуха и елиминира и най-малките замърсители в него.

Функция Mold Guard

Функцията предпазва от появата на мухъл, като превантивно изсушава топлообменника за безкомпромисна чистота благодарение на елиминирането на влагата. Мухълът във вътрешността на климатика е предпоставка за респираторни заболявания.

Клас Междинен клас
За помещения (кв.м.) от 30 до 35 кв.м.
Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ
Енергиен клас отопление Aᐩᐩ
Мощност BTU 15 000 BTU
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 100
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 85
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 1.70-4.20-5.00
Отдавана мощност (отопление) (kW) 1.70-5.40-6.00
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 0.30-1.120-1.70
Консумирана мощност (отопление) (kW) 0.50-1.317-2.10
Захранващо напрежение (V) 220 – 240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 7.50 – клас А++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.60 – клас А++
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 27/31/39/44/46
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 60
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 780 x 280 x 227
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 792 x 600 x 299
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 8.8
Тегло (външно тяло) (кг.) 39.5
Работен диапазон при охлаждане (°С) -10 до +46
Работен диапазон при отопление (°С) -15 до +21
Хладилен агент R32
Произход Китай
Диаметър на тръбата течност/газ (mm) 6.35/12.70
Захранване Външно
Максимална дължина на тръбния път (m) 20
Макс. денивелация външно/вътрешно тяло (m) 10

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Енергиен клас Охлаждане

A++

Енергиен клас Отопление

A++

Мощност (BTU)

15 000 BTU

За помещение (кв.м.)

от 30 до 35 кв.м.

Brand

Hitachi

Добре дошли в Света на Климатици Hitachi

В търсенето на оптимално решение за климатизация, климатици Hitachi представят съвършенство във всяко отношение. С дългогодишен опит в индустрията, Hitachi е синоним на иновации, ефективност и надеждност. Изборът на Hitachi е инвестиция в комфорт, производителност и устойчивост.

Технологични Иновации на Hitachi

Климатици Hitachi се отличават с въвеждането на напредничави технологии, които гарантират висока енергийна ефективност и оптимален комфорт. С разработката на интелигентни системи за управление на въздушния поток и точно контролирани операционни режими, климатик Hitachi осигурява идеалната атмосфера за всяко помещение.

Потребителски Мнения и Отзиви за Климатици Hitachi

Потребителските мнения за климатици Hitachi са израз на удовлетворение от качеството и дълготрайността на продуктите. Отзивите подчертават ниския шум при работа, лесната инсталация и управление, както и отличната енергийна ефективност, което прави Hitachi предпочитан избор сред потребителите.

Защо Hitachi са Идеалния Избор

Избирайки Hitachi, вие се доверявате на марка с доказана история на иновации и качество. Hitachi не само че предлагат висока ефективност и енергийна икономия, но също така са проектирани с мисъл за бъдещето, като предоставят решения, които уважават околната среда и подобряват качеството на живот. Със своята непоколебима ангажираност към иновации и клиентско удовлетворение, климатици Hitachi са изборът, който ви води към по-комфортен и здравословен начин на живот.
Климатици Hitachi

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Инверторен климатик Hitachi RAK-VJ42PHAE/RAC-VJ42PHAE airHome 600 WiFi, 15000 BTU, Клас A++”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *