Инверторен климатик Hitachi RAK70PPD/RAC70NPD SERVER, 24000 BTU, Клас A++

6579,00 лв.

  • Ефективност в режим охлаждане SEER: 7.00 – клас А++
  • Ефективност в режим отопление SCOP: 4.60 – клас А++
  • Стандартна гаранция: 36 месеца
Brand:Hitachi
Код: RAK70PPD Категория:

Описание

Инверторният климатик Hitachi RAK70PPD  е изключително ефективен по отношение на енергопотребление, особено през високия сезон.

Благодарение на тази технология, климатикът може да поддържа постоянна температура в помещението, без да се налага да се включва и изключва постоянно. Това го прави идеален за използване през летните месеци, когато температурите са високи и има нужда от постоянно охлаждане.Освен това, Hitachi RAK70PPD и RAUT70PPD се отличават с тиха работа, което ги прави подходящи за използване в спални или офиси, където шумът може да бъде проблем. Те също така имат вграден въздушен филтър, който осигурява чист въздух в помещението.В заключение, високата сезонна ефективност на инверторния климатик Hitachi  ги прави идеален избор за тези, които търсят енергоефективно и тихо решение за климатизация през високия сезон.

Професионално охлаждане

Климатиците от серията са предвидени за помещения, имащи нужда от професионално охлаждане. Моделите работят в режим на охлаждане до температура на външния въздух -15°С. Могат да се използват в сървърни и други помещения, които се нуждаят от охлаждане дори през зимата.

Фреон R32

Стенна серия SERVER използва новия фреон R32. Климатици Hitachi съчетават в себе си отличната ефективност и по-ниското замърсяване на околната среда- фреон R32 е 3 пъти по-малко замърсяващ в сравнение с R410a.

Еко сензор

Вграденият във вътрешното тяло iSee сензор за движение улавя присъствието на хора в помещението и допринася за още по-добър баланс между комфорт и икономия.

Вертикално и хоризонтално реене

Потребителят има свободата да избира посоката на въздушната струя – може да насочи ламелите вертикално или хоризонтално. Това се постига благодарение на моторизираните въздушни клапи. Гарантиран комфорт във всяка ситуация.

Клас Междинен клас
Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ
Енергиен клас отопление Aᐩᐩ
Мощност BTU 24 000 BTU
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 1.50-7.00-8.00
Отдавана мощност (отопление) (kW) 1.50-8.00-8.50
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 2.00
Консумирана мощност (отопление) (kW) 2.10
Захранващо напрежение (V) 220 – 240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 7.00 – клас А++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.60 – клас А++
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 30
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 52
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 1100 x 300 x 260
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 850 x 800 x 298
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 15.0
Тегло (външно тяло) (кг.) 52.0
Работен диапазон при охлаждане (°С) -15 до +46
Работен диапазон при отопление (°С) -15 до +24
Хладилен агент R32
Произход Малайзия / Китай
Диаметър на тръбата течност/газ (mm) 6.35/15.88
Захранване Външно

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Енергиен клас Охлаждане

A++

Енергиен клас Отопление

A++

Мощност (BTU)

24 000 BTU

Brand

Hitachi

Добре дошли в Света на Климатици Hitachi

В търсенето на оптимално решение за климатизация, климатици Hitachi представят съвършенство във всяко отношение. С дългогодишен опит в индустрията, Hitachi е синоним на иновации, ефективност и надеждност. Изборът на Hitachi е инвестиция в комфорт, производителност и устойчивост.

Технологични Иновации на Hitachi

Климатици Hitachi се отличават с въвеждането на напредничави технологии, които гарантират висока енергийна ефективност и оптимален комфорт. С разработката на интелигентни системи за управление на въздушния поток и точно контролирани операционни режими, климатик Hitachi осигурява идеалната атмосфера за всяко помещение.

Потребителски Мнения и Отзиви за Климатици Hitachi

Потребителските мнения за климатици Hitachi са израз на удовлетворение от качеството и дълготрайността на продуктите. Отзивите подчертават ниския шум при работа, лесната инсталация и управление, както и отличната енергийна ефективност, което прави Hitachi предпочитан избор сред потребителите.

Защо Hitachi са Идеалния Избор

Избирайки Hitachi, вие се доверявате на марка с доказана история на иновации и качество. Hitachi не само че предлагат висока ефективност и енергийна икономия, но също така са проектирани с мисъл за бъдещето, като предоставят решения, които уважават околната среда и подобряват качеството на живот. Със своята непоколебима ангажираност към иновации и клиентско удовлетворение, климатици Hitachi са изборът, който ви води към по-комфортен и здравословен начин на живот.
Климатици Hitachi

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Инверторен климатик Hitachi RAK70PPD/RAC70NPD SERVER, 24000 BTU, Клас A++”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *