Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK15ZTL-W/SRC15ZTL-W SMART PLUS WiFi, 5000 BTU, Клас A++

1589,00 лв.

  • Ефективност в режим охлаждане SEER: 6.40 – клас А++
  • Ефективност в режим отопление SCOP: 4.40 – клас А+
  • Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 17 кв.м./45 куб.м.
  • Препоръчителен капацитет в режим отопление: 13 кв.м./35 куб.м.
  • Стандартна гаранция: 36 месеца
Код: SRK15ZTL-W Категория:

Описание

Висока сезонна ефективност на климатик Mitsubishi Heavy SRK15ZTL означава, че този модел климатик от Mitsubishi Heavy Industries е способен да работи ефективно и икономично през всички сезони.

Той може да отоплява и охлажда помещения по един и същи начин без значение от външните условия и температури. Това значи, че през зимата климатикът ще успее да създаде топлина и уют въпреки студа навън, а през лятото ё ще поддържа приятна прохлада, дори и при много високи температури.Високата сезонна ефективност също така гарантира, че климатикът е енергоикономичен. Това означава, че използва по-малко електроенергия за да поддържа комфортна температура, което води до по-ниски разходи за електроенергия.Моделът SRK15ZTL на Mitsubishi Heavy Industries е известен със своята надеждност и дълготрайност. Той е изработен от висококачествени материали и има продължителен живот, което го прави идеален избор за дома или офиса.В заключение, високата сезонна ефективност на климатик Mitsubishi Heavy SRK15ZTL го прави икономичен и надежден избор за климатизация през цялата година.

Нов дизайн

Моделите в новата серия Smart Plus впечатляват с иновативна визия, създадена от италиански дизайнери, със заоблени контури и изчистени линии в класически бял цвят, вписвайки се прекрасно в европейския интериор. Вътрешното тяло на климатика е широко само 80см.

Фреон R32: едно по-екологично бъдеще

Новият фреон R32 е 3 пъти по-малко замърсяващ в сравнение с предходния охлаждащ агент R410a. Тенденцията е все повече климатици да преминават към по-екологичния фреон, за да се намалят вредните емисии изпускани в атмосферата. Енергийните показатели на R32 са доста по-добри от тези на R410а, което е още една причина да изберем климатик с новия фреон.

Самопочистваща функция

Операцията по самопочистване се стартира автоматично при спиране на нормалната работа на системата и има времетраене 2 часа. Вътрешното тяло е сухо и образуването на плесени е предотвратено. Потребителят може да избира дали този режим да се включва или не.

Дълъг обхват на потока

За създаване на съвършената система за циркулация на въздушния поток е използвана същата методика от динамика на флуидите, на базата на която се проектира формата на лопатките на турбо реактивните двигатели – система JET Air Scroll. Въздушната струя осигурява голямо количество въздух с мин. консумация на енергия, като въздушният поток е уеднаквен, безшумен и достига и най-отдалечените ъгли на помещението.

3D auto функция

3D auto е програмирана функция, при която три мотора (един вертикален мотор + два хоризонтални мотора) извършват три независими контрола на въздушната струя. Въздушният поток е равномерен и тих и достига до най-отдалечените точки в помещението.

Микрокомпютърно обезскрежаване

Режимът автоматично премахва натрупаната скреж и спомага за съкращаване на времето за размразяване. Колкото по-малко се размразява климатикът, толкова по-малко време потребителят ще прекара в некомфортна за него ситуация.

Алерген-деактивиращ филтър

Унищожава напълно полени, паразити и алергени, съществуващи в козината на домашните любимци. Тайната на тази деактивация се крие в съединението ензим-урея. Също така неутрализира и убива всички видове бактерии, плесени и вируси. Дори, ако алергени, бактерии и др. се отделят от филтъра, те са вече деактивирани и въздухът в помещението се запазва чист и свеж.

Вградено Wi-Fi управление

Благодарение на вградения Wi-Fi контролер, управлявате климатика си през мобилното приложение Smart M-Air за iOS и Android лесно и удобно по всяко време и от всяко място. Така оптимизирате разходите за климатизация и подобрявате комфорта, спрямо личния си график.

Клас Междинен клас
За помещения (кв.м.) от 10 до 15 кв.м.
Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ
Енергиен клас отопление Aᐩ
Мощност BTU 5 000 BTU
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 45
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 35
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 0.70-1.50-2.50
Отдавана мощност (отопление) (kW) 0.90-2.00-4.10
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 0.35
Консумирана мощност (отопление) (kW) 0.42
Захранващо напрежение (V) 220-240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 6.40 – клас А++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.40 – клас А+
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 19 / 23 / 30 / 36
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 43/44
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 798 x 294 x 210
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 645 (+57) x 540 x 275
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 8.5
Тегло (външно тяло) (кг.) 22
Работен диапазон при охлаждане (°С) -15 до +46
Работен диапазон при отопление (°С) -15 до +24
Хладилен агент R32
Произход Тайланд
Диаметър на тръбата течност/газ (mm) 6.35/9.52
Захранване Външно

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Енергиен клас Охлаждане

A++

Енергиен клас Отопление

A+

Мощност (BTU)

5 000 BTU

За помещение (кв.м.)

от 10 до 15 кв.м.

Brand

Mitsubishi Heavy

Mitsubishi Heavy logo

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK15ZTL-W/SRC15ZTL-W SMART PLUS WiFi, 5000 BTU, Клас A++”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *