Разпродажба!

Инверторен климатик Gree GWH09ACC-K6DNA1F-I/GWH09AFC-K6DNA2F-O FAIRY II BLACK WiFi, 9000 BTU, Клас A++

1259,00 лв.

  • Ефективност в режим отопление SCOP: 4.20 – клас А+
  • Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 17 кв.м./45 куб.м.
  • Препоръчителен капацитет в режим отопление: 13 кв.м./35 куб.м.
  • Стандартна гаранция: 24 месеца
  • Удължена гаранция: 60 месеца (при задължителна годишна профилактика)
Brand:Gree
Код: GWH09ACC-K6DNA1F/I/BLACK Категория:

Описание

Инверторният климатик Gree GWH09ACC-K6DNA1F-I/GWH09AFC-K6DNA2F-O FAIRY се отличава с висока сезонна ефективност.

Kлючов показател за енергийна ефективност на климатичните системи. Този модел е способен да работи с максимална ефективност през топлите летни месеци, когато потребността от охлаждане е най-голяма.Класификацията на устройството в клас А++ подчертава неговата изключителна енергийна ефективност. Това означава, че то използва поставената електроенергия по възможно най-ефективния начин, за да осигури максимално охлаждане на помещението.

В режим на отопление, моделът остава високо ефективен, като се класира в енергиен клас А+. Това гарантира, че отоплителната функция на климатика работи с висока енергийна ефективност, което води до по-ниски сметки за електроенергия.

Това означава, че той използва електрическа енергия по възможно най-ефективния начин, за да осигури най-доброто отопление. Това включва уменията на климатика да преобразува максимално количество енергия в топлина, без да се генерират излишни загуби на енергия.

Резултатът от това е, че отоплителната функция на климатика работи с висока енергийна ефективност. Това означава, че тя използва по-малко енергия, за да генерира същото количество топлина, в сравнение с други модели, които не са толкова ефективни.

Когато използвате този модел на климатик, може да очаквате по-ниски сметки за електроенергия. Това е така, защото по-ефективното използване на енергията означава, че вие използвате по-малко електричество, за да поддържате вашата къща топла. Така че вместо да плащате за излишна енергия, която се използва неефективно, вие плащате само за енергията, която реално използвате.

Това не само намалява вашите месечни разходи за електроенергия, но също така ви помага да бъдете по-отговорни по отношение на околната среда, като намалявате вашата обща потребление на енергия.

Един от най-важните аспекти на новите модели на Gree е използването на фреон R32. Този нов охлаждащ агент е три пъти по-малко замърсяващ в сравнение с предишния R410, което го прави по-добър избор за околната среда. Не само, че R32 има по-нисък въглероден отпечатък, но също така подобрява енергийната ефективност на устройството.

Инвестицията в климатик Gree GWH09ACC-K6DNA1F-I/GWH09AFC-K6DNA2F-O FAIRY е инвестиция в едно по-екологично бъдеще. Изборът на енергийно ефективни и екологични продукти като този помага за намаляване на въглеродните емисии и борбата с климатичните промени.

Вграден Wi-Fi модул

Благодарение на вградения wi-fi модул може да контролирате климатика си от всяка точка на света. Приложението може да изтеглите за Android и iOS.

Интелигентно обезскрежаване

Климатикът преминава в режим „Размразяване“ само когато това наистина е необходимо. Това намалява консумацията на енергия и допринася за комфорта на потребителя. Стандартните климатични системи преминават в режим „Размразяване“ през 1 час.

Йонизатор

Ефективно стерилизира и убива повече от 90% от бактериите във въздуха. Премахва неприятните миризми и насища въздуха с полезни йони.

Турбо режим

Максимално бързо достига зададената температура в режим „Охлаждане“. Вентилаторът на вътрешното тяло има 7 скорости.

Таймер

Таймерът позволява да се задава час на включване и изключване на климатика за 24 часа.

Отопление при -22°С

Климатикът отоплява дори при екстремално ниски външни температури. Външното тяло е оборудвано с електрически нагревател на картера на компресора и на дренажната вана.

Нощен режим

За осигуряване на приятен и здравословен сън в режим Охлаждане след 1 час температурата започва да се повишава, а в режим Отопление- да се намаля.

Сензор I-Feel

Сензорът в дистанционното помага на климатика да разбере температурата в обсега на неговото местоположение. Така климатикът може да регулира обема и температурата на въздушния поток, за да осигури максимален комфорт.

 

Клас Начален клас
За помещения (кв.м.) от 10 до 15 кв.м.
Енергиен клас охлаждане Aᐩᐩ
Енергиен клас отопление Aᐩ
Мощност BTU 9 000 BTU
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 45
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 35
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 0.80-2.70-3.80
Отдавана мощност (отопление) (kW) 0.90-3.00-4.25
Консумирана мощност (охлаждане) (kW) 0.10-0.695-1.30
Консумирана мощност (отопление) (kW) 0,15-0.70-1.40
Захранващо напрежение (V) 220 – 240
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане) 7.50 – клас A++
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление) 4.20 – клас A+
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB) 25 / 27 / 29 / 31 / 34 / 36 / 38
Ниво на шум (Външно тяло) (dB) 50
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 889 x 294 x 212
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 732 x 555 x 330
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 11
Тегло (външно тяло) (кг.) 24.5
Работен диапазон при охлаждане (°С) -15 до +43
Работен диапазон при отопление (°С) -22 до +24
Хладилен агент R32
Произход Китай
Диаметър на тръбата течност/газ (mm) 6.35/9.52
Захранване Външно

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Енергиен клас Охлаждане

A++

Енергиен клас Отопление

A+

Мощност (BTU)

9 000 BTU

За помещение (кв.м.)

от 10 до 15 кв.м.

Brand

Gree

Климатици Gree

Когато става въпрос за оборудване на дома или офиса с висококачествена климатична система, климатици Gree се нареждат сред водещите избори на пазара. Със своята иновативна технология и ангажимент към устойчивост, климатик Gree предлага несравнимо качество и ефективност, които отговарят на нуждите и очакванията на всеки потребител.

Защо да изберете климатици Gree

Изборът на климатици Gree е гаранция за качество и надеждност. Потребителите дават високи климатици Gree мнения, благодарение на изключителната енергийна ефективност, тихата работа и дълготрайността на продуктите. С устройства, адаптирани към различни жилищни и комерсиални пространства, Gree предлага оптимални климатични решения за всеки.

Климатици Gree цена и достъпност

Един от основните въпроси при избора на климатична система е цената. Климатици Gree предлагат конкурентни цени, които отразяват техния висок качествен стандарт и иновативни функции. Независимо дали търсите информация за климатик Gree 12 цена или климатик Gree 18 цена, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви ще се изплати с времето благодарение на намалените разходи за енергия и дългия живот на устройството.

Качествени ли са климатици Gree

Качеството на климатици Gree е безкомпромисно. Компанията поставя високи стандарти за производство и контрол на качеството, гарантирайки, че всеки климатик е в състояние да предостави оптимална производителност и дълготрайност. Иновациите като хиперинверторната технология допълнително подобряват ефективността и намаляват въздействието върху околната среда.

Иновации и хиперинверторни климатици Gree

Хиперинверторните климатици Gree са на предната линия на технологичния прогрес в климатичната индустрия. Те предлагат изключителна енергийна ефективност, надеждност и контрол на вътрешния климат, което ги прави идеален избор за потребители, търсещи най-високо качество и производителност.

Намерете идеалния климатик Gree за вашия дом

Избирането на подходящия климатик Gree за вашия дом или бизнес е лесно, благодарение на широката гама от продукти, които Gree предлага. Независимо дали търсите решение за малка стая или голямо пространство, можете да разчитате на Gree за надеждност, ефективност и комфорт през цялата година.
климатици gree лого

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Инверторен климатик Gree GWH09ACC-K6DNA1F-I/GWH09AFC-K6DNA2F-O FAIRY II BLACK WiFi, 9000 BTU, Клас A++”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *